Verificare ITP

Te asteptam in
service-ul nostru

Servicii de calitate

Program Service

Luni                    9:00 – 18:00

Marti                  9:00 – 18:00

Miercuri             9:00 – 18:00

Joi                      9:00 – 18:00

Vineri                 9:00 – 18:00

Sambata            Inchis

Duminica           Inchis

Program Service

Lun     9:00 – 18:00

Mar    9:00 – 18:00

Mie     9:00 – 18:00

Joi      9:00 – 18:00

Vin      9:00 – 18:00

Sam    9:00 – 14:00

Dum    Inchis

Serviciile pe care le oferim

Programează-te online

Cel mai important pentru buna functionare a unei masini este revizia periodica, iar pentru mentinerea autoturismului in parametri optimi de functionare se recomanda efectuarea unei revizii pe an.

Practic orice piesa in miscare are nevoie de ungere, iar proprietatile uleiului respectiv se deterioreaza in timp si de aceea este imposibil ca uleiul cutiei de viteze sa nu aiba de suferit, el trebuind sa fie inlocuit la un termen chiar mai mic decat specifica producatorul.

In functie de tipul sau de vechimea masinii, revizia standard presupune mai multe proceduri:

Echipa Boom Car Service efectueaza ITP-uri (inspectii tehnice periodice) pentru toate marcile de masini si autovehicule utilitare cu un tonaj de maximum 3,5 tone. Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul service-ului nostru este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra, in cele mai bune conditii. In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu inaltimea maxima de 2.70 m si masa maxima de 3.5 tone. 

Documente necesare ITP

Obs.: In cazul in care proprietarul vehiculului este o societate de leasing, este acceptata si prezentarea unei copii a CIV cu mențiunea „conform cu originalul” si stampilata de proprietar.

Acreditare RAR

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul Boom Car Service este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii.

In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu inaltimea maxima de 2.70 m si masa maxima de 3.5 tone.

Preturi ITP

Preturile variaza in functie de tipul masinii pentru care trebuie facuta inspectia tehnica periodica. Echipa Boom Car Service si-a creat o misiune in a oferi servicii excelente la preturi accesibile.

La autoturismele Euro 6 se adaugă o taxa în plus de 50 RON la preturile afișate.

Obs.: Toate tarifele includ TVA

In cazul in care vehiculul a fost respins la I.T.P. pentru probleme de siguranta, poluare sau alte defectiuni, la revenire pentru reverificare se vor percepe tarifele corespunzatoare.

Pe langa calitatea lucrarilor executate la un service autorizat, urmatorul motiv pentru executarea reviziei intr-un astfel de service este garantia. Atunci cand e cazul unei masini second hand, eventual si cumparata de la un vanzator neautorizat, aceasta poate avea “cosmetizari” care pot ascunde eventuale defectiuni si desigur un istoric necunoscut din punct de vedere al operatiunilor in service.

Pentru a achizitiona in siguranta o astfel de masina este recomandata o verificare realizata obligatoriu inaintea tranzactiei la un service autorizat. Aceasta verificare indica exact starea de fapt a masinii si eventualele reparatii ce urmeaza a fi efectuate.