Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului boomcarservice.ro.

Site-ul boomcarservice.ro este operat de societatea PROJECT CAR SOLUTION S.R.L cu sediul in Str. Ceahlaul, Nr. 9, Bl. 38, Sc.1, Ap.9, Sector 6, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/18581/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului boomcarservice.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele legal permise sau doar cu acordul scris din partea noastra. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Raporturile comerciale dintre cumparator si boomcarservice.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul boomcarservice.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul serviciilor modificate de catre furnizorii nostri fara preaviz sau viciate de erori de operare).

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului boomcarservice.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii boomcarservice.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul boomcarservice.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului boomcarservice.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@boomcarservice.ro.

DATELE SOLICITATE

Datele personale ale clientilor furnizate în timpul inregistrarii in programatorul online sunt prelucrate de către boomcarservice.ro exclusiv în scopul realizării programarilor. Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation – EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, boomcarservice.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Datele solicitate sunt doar cele mentionate in formularele de contact si in programatorul online.

Site-ul boomcarservice.ro este operat de societatea PROJECT CAR SOLUTION S.R.L, cu sediul in Str. Ceahlaul, Nr. 9, Bl. 38, Sc.1, Ap.9, Sector 6, București, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/18581/2017

DE CE AVEM NEVOIE DE DATE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile si pentru a raspunde la mesajele transmite. Alte scopuri pentru care utilizam datele:

  • Pentru prelucrarea mesajului transmis si furnizarea raspunsului si a serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului (daca va dezvoltam unul).
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea boomcarservice.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

CE VOM FACE CU DATELE

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar boomcarservice.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra (in eventualitatea unei plati online).

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

CAT TIMP PASTRAM DATELE

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre boomcarservice.ro prin email la adresa office@boomcarservice.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si/sau stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa office@boomcarservice.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@boomcarservice.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.